Zaměření

SOMMELIER & Revue pro Hotel, Restaurant a Cestování – dva časopisy
v jednom pro milovníky, dobrého vína, chutného a zdravého jídla, příjemných restaurací a pohodlných hotelů. Jsme na trhu od roku 1991! 

Z jedné strany: SOMMELIER

Nejstarší tuzemský časopis pro milovníky vína s mnohaletou historií.       Cílovou skupinou jsou ti, kdo se s vážností a láskou věnují vínua dalším nápojům – tedy profesionální sommelieři, F&B manažeři hotelů a restaurací, obchodníci s vínem, vinaři, milovníci vína a gastronomické kultury.
Přinášíme jen původní reportáže z dobrých vinařství a známých i méně známých vinařských oblastí, z vinařských výstav, koštů a dalších významných akcí, představujeme tuzemské i světové osobnosti oboru. Jako jediný časopis v České republice přinášíme z první ruky obsažné reportáže ze světových soutěží vín, výjimečné i v mezinárodním měřítku.
Zvláštní pozornost věnujeme představování nevšedních vín a zajímavým kombinacím při jejich snoubení s pokrmy.
V obrazovém kaleidoskopu nenecháváme bez povšimnutí vinařské
a sommelierské aktuality, na něž se nedostal prostor ve velkém článku. Recenzujeme nové knihy, informujeme o výročích.
Časopis je určen pro nejširší veřejnost, která se chce seznámit populární formou s kulturou vína. Podporujeme výchovu a osvětu v oblasti vinařské kultury a dobré jméno tuzemských vín jaku  nejširší veřejnosti, tak v gastronomické oblasti. Publikujeme jen původní reportáže!

Z druhé strany: Revue pro Hotel a Restaurant a  Cestování
Odborný časopis o gastronomii a hotelnictví, který si rádi přečtou i ti, jež zajímá vše o dobrém jídle, pití – o kávě, pivu i destilátech. Akcentujeme zpravodajství
z akcí, jakými jsou prezentace hotelů a restaurací, soutěže, výstavy, dění v profesních organizacích – NFHR, HO.RE.CA a pod.
Cílovou skupinou jsou podnikatelé v oboru hotelnictví a gastronomie, dodavatelé technologií, surovin, milovníci dobrého jídla a pití. Představujeme zajímavé produkty, které mohou obohatit nabídku restaurací či které mohou zlepšit kulturu v hotelích a dalších ubytovacích zařízeních.
Od roku 2004 představujeme nejlepší tuzemské i zahraniční kuchaře v rubrice
Galerie šéfkuchařů, s nimiž vaříme jejich speciality a zveřejňujeme nové i tradiční recepty z jejich praxe. S českými a slovenskými kuchaři se střídají megastars jako Ferran Adria, Heston Blumenthal, Émile Jung, Gordon Ramsay, Jacques Genin, Gualtiero Marchesi či Luciano Tona.
Navštěvujeme kuchařské soutěže, tradiční i nové podniky, seznamujeme se zajímavými projekty, osobnostmi v oboru… Jdeme po stopách gastronomických tradic ve světě.
V našem kuchyňském studiu připravujeme a představujeme profesionálům i nadšeným amatérům step-by-step zajímavé recepty a nápady .
Po posledním čtenářském průzkumu jsme záběr časopisu rozšířili
o cestovatelské téma. Informujeme o novinkách v cestovním ruchu, věnujeme se marketingu turizmu, připravujeme původní cestopisy s akcentovaným zaměřením na gastronomii, víno a další nápoje.

EnglishCzech