The Revue for Hotel and Restaurant features both experienced and young chefs from the Czech Republic and the world.
In their portraits we ask their opinions on gastronomy, experience, we try to introduce them not only as chefs, but also as personalities and interesting people. Since 2004, on our pages this great chefs have presented:
Chef | Restaurant |
---|---|
Alexandr Ludvík | Grand Moravia Lednice |
Branislav Križan (SK) | Hotel Matyšák, Bratislava |
David Diaz Delgado (SP) | Medicom, David Diaz španělské gastrospeciality |
David Koudela | Restaurace Korok, Těšany |
David Viktorin | La Maison du Marché, Brno |
Dušan Jakubec | Flambée, Praha |
Dušan Raninec | Šupina a šupinka, Třeboň |
Émile Jung (F) | Au Crocodile, Štrasburg |
Ferran Adria (SP) | El Bulli, Llobregat, Španělsko |
František Janata (SK) | Slovenská reštaurácia Bratislava |
František Sigmund | Hotel Ryšavý, Vémyslice |
František Škůrek | Hotelová škola, Mariánské Lázně |
František Uhlíř | Trilobit, Veselí nad Lužnicí |
Gordon Ramsay (GB) | MAZE / Hilton Praha |
Gualtiero Marchesi (I) | ALMA Scuola di Cucina, Colorno, Itálie |
Hannes Sattler (A) | Sattlerhof, Sernau, Gamlitz, Rakousko |
Helena Tonková (SK) | Zámek Topoľčianky, Slovensko |
Heston Blumenthal (GB) | Fat Duck, Bray, England |
Jacques Genin (F) | Fondeur en chocolat, Paris |
Jan Pípal | Sheraton Praha |
Jan Pýcha | Tvrz, Průhonice |
Jan Všetečka | Kampa park, Praha |
Jaroslav Havel | Cappuccini, Praha - Kolovraty |
Jaroslav Sapík | U koně, Klokočná |
Jaroslav Zahálka | MOOD, Praha |
Jiří Král | Francouzský restaurant, Obecní dům |
Jiří Štift | Alcron Radisson SAS, Praha |
Jo Nelissen (B) | Saint Amour, Bruggy, Belgie |
Josef Macháček, Daniel Mora | Pivovar Kněžínek, České Budějovice |
Karel Abrhám | Čaba, Plzeň |
Karel Matyáš | Chorvatský mlýn, Praha - Horoměřice |
Krisztián Pásztor (H) | Café New York, Boscolo Praha |
Ladislav Douša | Holiday Inn, Praha |
Leonardo Accorsi (I) | Al Dente, Praha |
Libor Krušinský | Restaurant Pod Lesem, Jíloviště |
Luciano Tona (I) | La Fermata e Alma, Casatenovo, Itálie |
Lukáš Pohl, Brooke Dennis (USA) | Hospoda, New York, USA |
Marek Hrdina | Restaurant Pod Věží, Praha |
Marek Ort | Golf Restaurant, Hodkovičky |
Marek Purkart | Zátiší group, Mlýnec |
Martin Weiler (A) | Gasthaus Weiler, Laa an der Thaya |
Michaela Peters (F) | Auberge du Parc Carola, Ribeauvillé |
Michal Göth | U Kastelána, Brno |
Michal Paulík | Nuance hotel Rott, Praha |
Miro Bogdanović (CRO) | Arkada Podstrana, Split, Chorvatsko |
Miroslav Bísek | Korkový dům, Písek |
Miroslav Chytil | U Chytilů, Dubňany |
Miroslav Kubec | InterContinental |
Mohamed Keddan (ALG) | El Centro, Praha |
Nathaya Kaewphoopha (THA) | Restaurant NOI, Praha |
Otto Kokoszynski | Restaurant Harmonie, Atom Ostrava |
Patrik Bečvář | Selský dvůr, Praha |
Patrik Dočekal | Palác Kinských, Praha |
Pavel Buchwaldek | Zlatá Praha, InterContinental Prague |
Pavel Kachyňa | Vinařský dům Skoupil, Velké Bílovice |
Pavel Veltruský | Salabka, Praha - Trója |
Péter Holes (H) | Restaurant Baldacci, Chateau Belá SK |
Petr Cibulka | Grand Moravia Lednice |
Petr Hajný | U Závoje, Praha |
Petr Kulíšek | Pawlik-Isis, Františkovy Lázně |
Petr Majer | Aquarius, Černošice |
Petr Prokeš | Slunečnice, Brno |
Philippe Mille (F) | Domaine Les Crayeres, Reims, Francie |
Radek Chlup | Hotel Regina, Praha, Mikulov |
Radek Solanský | Hotel Abácie, Valašské Meziříčí |
Radek Šplíchal | Na tý louce zelený, Praha |
Reine Sammut (F) | Auberge La Feniére, Cadenet, Provence |
Robert Burian | Olivier, České Budějovice |
Roman Paulus | Hilton, Praha |
Sergio Guerreros (ARG) | El Asador, Praha - Hrnčíře |
Stanislav Domček (SK) | Chateau Apony / Kaštiel Oponice |
Stanislav Zukal | Makro Cash&Carry |
Thomas Bühner | La Vie, Osnabrück |
Tomáš Jakes | Vinařství U Kapličky, Zaječí |
Ulrich Deutzer (D) | Dampfnulel Uli, Regensburg |
Vito Mollica | Allegro, Four seasons Praha |
Vladimír Honzák | La Gare, Praha |
Vlaďka Příhodová | Grandhotel Pupp, Karlovy Vary |
Zdeněk Voznica | Hotel Atom, Ostrava |
The Revue for Hotel and Restaurant tracks trends, exceptional performances, culinary competitive achievements. Let know our readers about yourself!