Číslo 1/2016

Tohle číslo je až po okraj plné článků, informací, statistik, noticek, průvodců a reportáží; Těžištěm jsou dva nosné materiály – o norské gastronomii s průvodcem městem Bergen a o vínech na Floridě. Projdeme s vámi nový Salon vín a povíme vám o praktikách ČSA a Smart Wings, abyste se mohli poučit z našich vlastních zkušeností. Je dobré mít se na pozoru!

SOMMELIER

Salon vín ČR 2016
Rakousko – země vinařské turistiky
Pozvánka na ProWein
Galadegustace Premier Wines
Speciál: FLORIDA
Proč neznáme floridská vína?
Kaleidoskop zajímavostí

HOTEKL A RESTAURANT

Soutěž Bocuse d´Or
Galerie šéfkuchařů: Patrik Bečvář, Selský dvůr
Historie muzea kávy
Rozhovor s prezidentem HOTREC
Víte, s kým letíte?
SPECIÁL: Norská gastronomie a město Bergen
Pivovary Hansa Borg
Historie piva LX. – Jak přišlo na svět Plzeňské

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *